пʼятницю, 5 березня 2021 р.

НА ПОЛТАВЩИНІ РЕОРГАНІЗУВАЛИ СТРУКТУРУ ПОЛІЦІЇ

На Полтавщині презентували нову модель організації діяльності поліції: структура поліції у Миргородському районі.


Учора, 4 березня, на прес-конференції начальник поліції області Іван Вигівський презентував нову модель організації діяльності поліції Полтавщини. Структуру поліції реорганізували відповідно з новим адміністративно-територіальним поділом.

Якщо раніше в області діяли райвідділки поліції, то нині структура повністю змінилася. До цього всі територіальні підрозділи були окремими структурними одиницями і виконували завдання виключно на визначених окремих територіях відділів та відділень.

Відтепер на Полтавщині працюватимуть Кременчуцьке та Полтавське райуправління поліції, а також два райвідділи – у Миргороді та Лубнах. Усі решта підрозділів перестали бути автономними й увійшли у підпорядкування цих чотирьох.

Тепер у районах та громадах працюють відділи, відділення та сектори. На території Шишацької громади діятиме Сектор поліцейської діяльності №1, у якому працюватимуть лише дільничні та групи реагування, які виїздять на виклики.

Начальник обласної поліції розповів, що у маленьких територіальних підрозділах, таких як Шишацький, по факту тяжкий злочин вчиняють не частіше, ніж один раз на три доби. 

Структура поліції у Миргородському районі

Миргородський районний відділ поліції:
- Відділення поліції 1-ї категорії:
- Відділення поліції № 1 (м. Гадяч)
- Відділення поліції 2-ї категорії:
- Відділення поліції № 2 (м. Лохвиця)
- Відділення поліції № 3 (смт. Велика Багачка):
- Сектор поліцейської діяльності №1 (смт. Шишаки).


Немає коментарів:

Дописати коментар