вівторок, 23 березня 2021 р.

ДИРЕКТОРОМ ШИШАЦЬКОЇ ДЮСШ ПРИЗНАЧИЛИ ІГОРЯ ПОПАДИЧА

У мешканців Шишацької громади з'явилася надія на відродження масового дитячо-юнацького спорту на Шишаччині - директором ДЮСШ призначали Ігоря Попадича.


Новий керівник спортивної школи має освіту тренера-викладача, яку здобув у Київському інституті фізичної культури і спорту. Працював головним спеціалістом у відділі райдержадміністрації, що курував спорт. Багато часу грав воротарем місцевих футбольних командах.

Основне завдання директора ДЮСШ – організація роботи закладу, ведення звітної документації, забезпечення участі юних спортсменів у змаганнях різних рівнів.

Нині у ДЮСШ працюють шість тренерів у штаті  і шість – за сумісництвом. Діють секції з футболу (тренери Анатолій Шарлай, Олександр Жаботинський, Сергій Шарлай та Михайло Святина), баскетболу (Михайло та Олена Батьковські, Іван Безик), з гирьового спорту (Анатолій Ігнатьєв), кульової стрільби (Геннадій Чапала, Олег Пономарьов), греко-римської боротьби (Олексій Стешенко) та дзюдо (Сергій Пирогов). 

Загалом у секціях нараховується близько 250 дітей.

За підсумками минулого року Шишацька ДЮСШ посіла 7 місце серед 13 спортшкіл області. Основну суму балів за результатами участі юних спортсменів в обласних та всеукраїнських змаганнях у скарбничку школи принесли стрільці та гирьовики.

Інші види спорту 2020 року таким чином себе не проявили. Зокрема й через бездіяльність місцевої влади, яка відмовляється будувати спортивні майданчики, незвжаючи на відповідні прохання і електронні петиції мешканців громади, не відновлює регулярні секції і тренування командних видів спорту, не проводить внутрішніх змагань і турнірів.

На нового керівника Шишацької ДЮСШ Ігоря Попадича - людини яка щиро любить спорт - громадськість покладає великі надії. 

"Цього року, - говорить директор закладу, - якщо дозволять обставини, вихованці ДЮСШ будуть брати участь в усіх місцевих та обласних змаганнях". Ігор Попадич планує, що заклад у загальнообласному рейтингу підніметься на кілька сходинок вище.

Немає коментарів:

Дописати коментар