середу, 31 березня 2021 р.

ЯК ПРОДАТИ ЗЕМЕЛЬНИЙ ПАЙ ЗАКОННО І ВИГІДНО

В Україні розпочинає роботу онлайн-платформа для продажу сільськогосподарської землі, яка допомагатиме власникам земельних паїв та ділянок найвигідніше продати свою землю. Розповідаємо, як долучитися до сервісу в Шишацькій громаді.


Цього року в Україні запроваджується вільний ринок сільськогосподарської землі. З 1 липня скасовується дія мораторію на продаж землі і кожен приватний власник земельної ділянки зможе вільно продати свою землю на ринкових умовах аграрним господарствам або фермерам.

Кожен власник землі, який бажає її продати, уже зараз цікавиться важливими питаннями, як це зробити юридично грамотно, як обрати найвигіднішого покупця, який запропонує найбільшу ціну, тощо.

Для цього в Україні створений онлайн-маркет для продажу сільськогосподарської землі "Доброзем", який допомагатиме власникам земельних ділянок продати землю на максимально вигідних для продавця умовах.


ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ

1. Власник землі, котрий бажає продати свою землю, має звернутися до регіонального представника ТОВ "Доброзем" у своїй громаді.

2. Представник "Доброзему" надає безкоштовну консультацію з тих питань, які вас цікавлять.

3. Ви надаєте дані своєї земельної ділянки представнику "Доброзему" для реєстрації на торговому майданчику.

4. ТОВ "Доброзем" шукає покупців, які бажають придбати землю у вашому регіоні.

5. Представник "Доброзему" пропонує вам покупця з найбільш вигідною ціною.

6. У разі появи покупця з більшою ціною представник "Доброзему" повідомляє вас про нову пропозицію.

7. Представник "Доброзему" допомагає вам зібрати всі необхідні документи та правильно оформити їх.

8. З 1 липня 2021 року в присутності нотаріуса, який працює у вашій громаді, укладається угода про купівлю-продаж землі між покупцем і продавцем та здійснюється оплата продавцю її вартості.

За послуги представника ТОВ "Доброзему" ви нічого не сплачуєте.


СКІЛЬКИ КОШТУВАТИМЕ СГ-ЗЕМЛЯ

Відповідно Довідника показників нормативної грошової оцінки сільськогосподарських угідь в Україні станом на 01.01.2021 року, вартість одного гектара землі у Полтавській області становить 30 390 грн ($ 1 100) за 1 га. 

ТОВ "Доброзем" працює з покупцями, які пропонують ціну від $ 2 000 - 3 000 (55 000 - 80 000 грн) за 1 га і більше, тим самим сприяючи покупцю продати землю якнайдорожче.


У мережі відкрилася онлайн-платформа "Dobrozem". Кожен покупець може в онлайн-режимі слідкувати за появою на ринку нових покупців та за їх ціновими пропозиціями. Представник "Доброзему" допоможе вам зареєструватися на сайті і консультуватиме вас до моменту продажу землі.


Додаткову інформацію ви зможете дізнатися у регіонального представника ТОВ "Доброзем" у Шишацькій громаді, зателефонувавши за номером +380668664446, або написавши повідомлення за цим номером у месенджер Telegram або Viber, або написавши повідомлення на сторінку Facebook Доброзем Полтавщина або у групу Facebook ДОБРОЗЕМ Шишацька громада.

Графік роботи представника ТОВ "Доброзем" у Шишацькій громаді у режимі онлайн:

Понеділок - п'ятниця 9:00 - 18:00,
Субота 10:00 - 17:00,
Неділя 11:00 - 16:00.

Контактна особа: Юрист В'юн Віталій Анатолійович.


Публікація підготовлена на правах реклами. Замовник: ТОВ "Доброзем".

Немає коментарів:

Дописати коментар