вівторок, 30 березня 2021 р.

ГИРЬОВИК З ШИШАЧЧИНИ ДОПОМІГ ПОЛТАВЩИНІ ЗДОБУТИ ЗОЛОТО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ

Гирьовик із Шишаччини Ярослав Величко успішно виступив у складі збірної Полтавщини на Чемпіонаті України з гирьового спорту.


Із 25 по 28 березня у Києві проходив чемпіонат України з гирьового спорту серед дорослих та юніорів. 

Від Полтавської області у ньому взяли участь 23 спортсмени. Серед них - і наш земляк із Малої Бузови, вихованець тренера Шишацької дитячо-юнацької спортивної школи Анатолія Ігнатьєва - Ярослав Величко.

Збірна Полтавської області посіла перше загальнокомандне місце у п'яти різних видах змагань. Збірна Полтавщини зайняла перше місце по дорослих та юніорах.

Ярослав Величко - нині вихованець заслуженого майстра спорту України Олега Коломійця. У ваговій категорії до 73 кілограмів він продемонстрував 107 поштовхів та 130 ривків обома руками, здобувши ІІ місце, поступившись першістю спортсмену з полтавської команди Ігорю Гавришку. 

А разом з побратимами-полтавцями у командному двоборстві Ярослав здобув золото. 

Як стверджує перший наставник перспективного спортсмена Анатолій Ігнатьєв, успішним виступом на всеукраїнському чемпіонаті Ярослав укотре підтвердив і водночас поліпшив свої попередні результати.

По темі:

2 коментарі:

  1. І при цьому всьому Ігнатьева виживають із ДЮСШ, зараз він працює на 1/4 ставки, це трішки більше тисячі + вже рік йому не дають тренувати дітей, встеливши зал важкої атлетики борцовьким татаммі

    І це при тому, що саме гирьовий спорт є візитною карточкою Шишаччини

    ВідповістиВидалити